Croatian Czech English French German Italian Polish Russian Slovak Spanish Swedish
Slide-01 Slide-02 Slide-03 Slide-04 Slide-05 Slide-06 Slide-07 Slide-08 Slide-09

Apartmani Lunjević

Četiri apartmana sa pogledom na more u samom centru mjesta Podgora koje Vam nudi obitelj Lunjević nalaze se u privatnoj kući ukupnog smještajnog kapaciteta za 17 osoba (od 2+1 do 4+1). Kuća se nalazi na samo 20 metara udaljenosti od mora i plaže.

Svakom apartmanu je osigurano parking mjesto. Apartmani su klimatizirani, svaki ima Sat/Tv prijemnik i pristup bežičnom WiFi internetu.

Podgora je malo mjesto na Makarskoj rivijeri, a od samog središta rivijere, grada Makarske i trajektne luke u Makarskoj udaljena je oko 10 minuta vožnje automobilom jadranskom magistralom.

Zahvaljujući novom autoputu A1 brzo možete stići u obližnja mjesta i gradove koji bi Vam mogli biti od interesa: uvijek popularni Dubrovnik udaljen je 140 km, Split 95 km (do zračne luke SPU ima 120 km), a Međugorje (BiH) je na oko 75 Km.

Pogledajte kartu

Primamo rezervacije kroz cijelu godinu!


Podgora je popularno odredište biciklista već u mjesecu Martu, pa nadalje - poradi blage klime i nevelikog prometa automobilima, te većeg broja planinskih biciklističkih staza.

Apartmani sa pogledom na more u samom centru mjesta, dvadesetak metara od mora i plaže. Klimatizirani, Wi-Fi, Sat/Tv, osigurano parking mjesto.

Kontaktirajte nas!

Ruđera Boškovića 11, Podgora
Makarska rivijera
Hrvatska

+385 (0)21 625-192

info@podgora-croatia.com